T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Gölkaşı Ortaokulu

eTWINING

15-16/06/2021 tarihlerinde ilimizde düzenlenen "eTwinning Van Bilgilendirme Toplantısı" kapsamında yapılan Workshop (Atölye) çalışmasında kurulan projemiz 3 aylık bir çalışmayı kapsamaktadır. İlk ay çalışmalarımız projemizin hazırlık aşamasıdır. Öğretmen ve öğrenci tanışma toplantılarının düzenlenmesi, logo ve afişlerin belirlenmesi, kelime bulutu çalışmalarının yapılması gibi her eTwininng çalışmalarında uygulanan temel süreç uygulanacaktır.

İkinci ay yapacağımız çalışmalarda, var olan masalların öğrenciler tarafından incelenmesi ve özümsenmesi ön plana çıkmaktadır. Yöresel masalların keşfedilmesi ve Cuma geceleri düzenleyeceğimiz masal anlatıcılığı tadındaki Zoom yayınlarımız ile öğrencilerimizin hem eğlenip hem de öğrenmesi sağlanacaktır.

Üçüncü ay çalışmalarında ise projemizin nihai ürünü olan kendi masalımızı yazma ve yaratıcılığımızı geliştirme etkinlikleri düzenlenecektir. Bir grup öğrencimiz yazar, bir grup öğrencimiz ise ressam olacaktır. Ve sizlere destansı bir masal hediye edecektir.

Masallarımızın serüvenini takipte kalın! Sevgilerimizle...
Selda DEMİR
Proje Koordinatörü

23-03-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.03.2022 - Güncelleme: 23.03.2022 11:07 - Görüntülenme: 214
  Beğen | 4  kişi beğendi