VAN / EDREMİT - Gölkaşı Ortaokulu

Gölkaşı Ortaokulu

GÖLKAŞI MAH. 619. SK. GOLKASI ILK OKULU BLOK NO 1 EDREMİT / VAN
Vizyon
* Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Misyon
BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.
1-BEYAZ BAYRAK 2-eTWINING
Öğretim Şekli :TAM GÜN - TAŞIMALI EĞİTİM
Ulaşım
İL MERKEZİNE ULAŞIM 06:00-21:00 ARASINDA DOLMUŞ VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR. İLÇE MERKEZİNE ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİN TAMAMI TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDADIR
GÖLKAŞI MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO:37/1 EDREMİT/VAN