VAN / EDREMİT - Gölkaşı Ortaokulu

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ' NÜN 109. YILDÖNÜMÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI. ÖĞRENCİLERİMİZE VE SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİMİZ MAHMUT MURAT YİĞİT'E TEŞEKKÜR EDERİZ. AYNI ZAMANDA OKULUMUZA GELEN İL JANDARMA EKİBİNE GÖSTERİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 103. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda tören düzenlendi. Törende Milli Şair Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadelenin tüm kahramanları anıldı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sihirbazlık gösterisi öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Van genelinde yapılan Futsal şampiyonasında okul kız futbol takımımız üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet KIZILAY'a teşekkür ederiz.

Şbt

İl geneli yapılan bilek güreşi müsabakalarında 7/A sınıfı öğrencilerimizden Ecrin ÇINAK 35 kilogramda sol kolda birinci, Zeynep KARAÇAVUŞOĞLU 50 kilogramda sol kolda ikinci; sağ kolda birinci, 5/A sınıfı öğrencilerimizden Mervenur KARATOPRAK ise 50 kilogramda sağ kolda üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet KIZILAY'a teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısını tamamladık. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Her hafta seçilen temiz sınıf yarışmasında en yüksek puanı toplayıp birinci dönemin birincisi seçilen 4/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni Kevser HALASTAR eşliğinde keyifli bir sinema günü geçirdiler. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ock

Van Valiliği tarafından okulumuza hediye edilen kitaplar sınıf kütüphanelerinde yerlerini aldı hediyeleri için Sayın Valimiz Ozan BALCI'ya okul olarak teşekkür ediyoruz.

Haz

Endülüs Okuma Projesi ödül töreni  büyük bir ilgiyle  gerçekleştirildi. Okulumuzda da yürütülen bu proje kapsamında düzenlenen ödül törenine , 2022- 2023 Eğitim -Öğretim yılında 40 ve üstü kitap okuyan öğrencilerimiz katılmaya hak kazandı. Süphan Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül  törenine  Edremit İlçe Kaymakamı Yücel  ERDEM , Edremit İlçe Belediye Başkan  Vekili Abdullah  EKİNCİ , öğretmen ve  öğrenciler katıldı.

Sosyal medyanın çocukları zehirleyen bir ortam olduğunu dile getiren Edremit İlçe Belediye Başkan Vekili Abdullah Ekinci ; kitap okumanın da bunun panzehri olduğunu dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrencilerimize ve  bize  böylesine güzel duygular yaşatan projemizin  Türkiye Koordinatörü  Turgut Yaşar 'a teşekkür ederiz. Okulumuzda projeyi yürüten Türkçe Öğretmenlerimiz  Rojda ARSLAN ve Fatma ÇİÇEK 'e  emeklerinden dolayı  teşekkür ederiz .

Haz

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı 8. sınıf öğrencilerimize mezuniyet töreni okulumuzda coşkuyla  kutlandı. Tören; okul idaresi, öğretmenler , veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Okulu dereceyle bitiren Dua Aytaç 'a mezuniyet belgesi Okul Müdürümüz Yakup BAYRAM tarafından verildi. Görsel Sanatlar Öğretmeni YUNUS YİĞİT 'İN  düzenlemiş olduğu Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize de  ödülleri  takdim edildi. Törenimiz mezuniyet belgelerinin verilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi. Mezun olmanın verdiği üzüntü ve gururun , arkadaşları , öğretmen ve aileleri ile birlikte olmanın sevincinin bir arada olduğu bu güzel günde öğrencilerimiz duygu dolu anlar yaşadı . Mezun olan öğrencilerimizi kutlar,  bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Proramı hazırlayan  okulumuz öğretmenlerinden EZGİ ÜLTAY DAYI VE RABİA GİDİCİ'YE emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Haz

4/A sınıfı öğrencileri yıl boyunca yapılan haftanın en temiz sınıfı yarışmalarında en çok birinciliği elde ettikleri için at çiftliği gezisi ile ödüllendirildi. Öğrenciler atlarla güzel vakit geçirirken öğretmenleriyle birlikte sene sonu yorgunluğunu atmış oldular. Bizi misafir ettikleri için Edremit Belediyesi Olimpik Binicilik Tesislerine teşekkür ederiz.

May

Van Devlet Tiyatrosu sahnelediği ' Abur Cubur Ülkesi' adlı çocuk oyunu ile perdelerini küçük sanatseverlere açtı. ' Her okul bir tiyatro olsun .' düşüncesiyle başlatılan Van Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği'nde, 1. Sınıf ve 2. Sınıf öğrencilerimiz de büyük bir coşkuyla katılım sağladı.

Emeği geçen öğretmenlerimize - Gizem MERT ve Damla COŞKUN' A - teşekkür ederiz.

May

Okulumuzdaki  Fen Bilimleri Öğretmenlerimizin Amine TARHAN RUNA ve Rabia GİDİCİ'nin , ders kapsamında İnsan ve Çevre ünitesi Biyoçeşitlilik konusu içerisinde ülkemizde ' Nesli Tükenme Tehlikesinde Olan Bitkiler  'başlığı altında Ters Laleri kendi doğal ortamında görme hususundaki çalışmasından hareketle 04.05.2023 tarihinde  5/A   ve 5 /B sınıfındaki öğrencilerimiz yöremize ait endemik bir bitki olan Ters Laleleri doğal ortamlarında görme şansı buldular .

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

May

Okulumuzda öğretmenler arasında yapılan anket sonucunda örnek davranışları ve akademik başarısından ötürü 7/A sınıfından Eylül KARLIDAĞ yılın öğrencisi seçilmiştir. Öğrencimizi çabalarından dolayı tebrik ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda çeşitli yarışmalar düzenlendi ve ailelerin katkısıyla yapmış olduğumuz kermes ilgiyle karşılandı. Kermeste elde edilen tüm gelir deprem bölgesine bağışlandı. Programı düzenleyen öğretmenimiz Gizem MERT , emeği geçen tüm öğretmen , velİ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.